Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud

Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud

SEMBELIHAN KORBAN

KATA-KATA ALUAN PENULIS


Assalamualaikum warahmatulllahi wabarakatuh…Bersyukur saya kehadrat Allah swt.kerana dengan Izin dan InayahNya, saya dapat mempromosikan beberapa artikel dan rencana saya menerusi gcpismtkk.blogspot.com ini. Tahniah juga kepada semua pembaca yang secara sengaja atau tidak melayari blog keramat ini.


Laman web atau blogger adalah laman baru yang bebas daripada kawalan atau selian pihak-pihak yang berkenaan. Penulis juga, dengan kehendak dan niatnya yang tersendiri, boleh secara bebas mengutarakan apa yang difikir dan dikehendakinya. Walaupun begitu reality dan fantasinya, maka penulis akan berusaha mengubah minda pembaca agar dapat mengambil beberapa manafaat…daripada gcpismtkk.blogspot.com iniSekian terima kasih.

WAN AHMAD TARMIZI HJ WAN DAUD


20 Oktober 2009Tuesday, January 26, 2010

MAJLIS PERPISAHAN TN HJ ROZMI DAN EN RAZLAL.... SAYONARA..1. Tanggal 27 Januari 2010 [Rabu], Majlis Perpisahan untuk Encik Razlal Mansor telah diteruskan oleh Pengerusi Kelab Warga SM Teknik Kuala Krai iaitu Ustaz Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud dan rakan-rakan bertempat di Bilik Guru. Semasa diminta oleh Ustaz Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud untuk memberikan ucapan... beliau dengan nada yang sebak dan sayu menceritakan pengalaman paling pahitnya berada di sini... iaitu beliau telah "difitnah' oeh rakan-rakan pada 5 tahun yang lalu.

2. Walaubagaimana pun Majlis Perpisahan Tn. Hj. Rozmi Abd Rahim terpaksa ditangguhkan kerana terdapat masalah teknikal ...

3.. Majlis Perpisahan Tn Hj. Rozmi bin Abd Rahim akan diadakan besok 7 Februari 2010 di Dewan Anggerik bermula jam 12.00 tengahari.

4.. Semua warga SMTKK dijemput hadir untuk memeriahkan lagi majlis ini...

5. Selamat berpindah dan Selamat bertugas di tempat baru kepada Tn. Hj. Rozmi Abd Rahim dan Encik Razlal Mansor.

6. Tn Hj Rozmi Abd Rahim berpindah ke Unit Teknik dan Vokasional , Jabatan Pelajaran Negeri Kelantan manakala Encik Razlal ke Bahagian Pendidikan Teknik dan Vokasional, Putrajaya...


6. Maka dengan ini maka dengan rasminya JAWATAN PENOLONG KANAN PENTADBIRAN KOSONG.....Maka, siapa penggantinya?

No comments:

Post a Comment