Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud

Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud

SEMBELIHAN KORBAN

KATA-KATA ALUAN PENULIS


Assalamualaikum warahmatulllahi wabarakatuh…Bersyukur saya kehadrat Allah swt.kerana dengan Izin dan InayahNya, saya dapat mempromosikan beberapa artikel dan rencana saya menerusi gcpismtkk.blogspot.com ini. Tahniah juga kepada semua pembaca yang secara sengaja atau tidak melayari blog keramat ini.


Laman web atau blogger adalah laman baru yang bebas daripada kawalan atau selian pihak-pihak yang berkenaan. Penulis juga, dengan kehendak dan niatnya yang tersendiri, boleh secara bebas mengutarakan apa yang difikir dan dikehendakinya. Walaupun begitu reality dan fantasinya, maka penulis akan berusaha mengubah minda pembaca agar dapat mengambil beberapa manafaat…daripada gcpismtkk.blogspot.com iniSekian terima kasih.

WAN AHMAD TARMIZI HJ WAN DAUD


20 Oktober 2009Monday, March 29, 2010

TAHNIAH KEPADA GURU-GURU YANG DILANTIK.

1. Kekosongan Jawatan Penolong Kanan Pentadbiran akibat perpindahan Tn Hj. Rozmi Abd Rahim ke Jabatan Pelajaran Negeri Kelantan pada sebulan yang lalu, dengan rasminya disandangan oleh Hajjah Faridah bt Yusoff, Guru Kanan Mata Pelajaran Bahasa.... TAHNIAH DIUCAPKAN !!!!!!!

2. Manakala Jawatan Guru Kanan Mata Pelajaran tersebut disandang pula oleh Setiausaha Penolong Kanan Hal Ehwal Murid iaitu YM Tuan Anuar bin Tuan Yahya... sahabat karib saya.. TAHNIAH KEPADA BELIAU!!!!

3. Jawatan baru yang kosong sekarang ialah Setiausaha Hal Ehwal Murid..... Siapa yang akan menyandang jawatan tersebut masih menjadi tandatanya.....????

No comments:

Post a Comment