Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud

Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud

SEMBELIHAN KORBAN

KATA-KATA ALUAN PENULIS


Assalamualaikum warahmatulllahi wabarakatuh…Bersyukur saya kehadrat Allah swt.kerana dengan Izin dan InayahNya, saya dapat mempromosikan beberapa artikel dan rencana saya menerusi gcpismtkk.blogspot.com ini. Tahniah juga kepada semua pembaca yang secara sengaja atau tidak melayari blog keramat ini.


Laman web atau blogger adalah laman baru yang bebas daripada kawalan atau selian pihak-pihak yang berkenaan. Penulis juga, dengan kehendak dan niatnya yang tersendiri, boleh secara bebas mengutarakan apa yang difikir dan dikehendakinya. Walaupun begitu reality dan fantasinya, maka penulis akan berusaha mengubah minda pembaca agar dapat mengambil beberapa manafaat…daripada gcpismtkk.blogspot.com iniSekian terima kasih.

WAN AHMAD TARMIZI HJ WAN DAUD


20 Oktober 2009Friday, December 25, 2009

BERTUGAS SEMASA CUTI


1. Seperti biasa, setiap kali cuti persekolahan, maka nama Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud akan disenaraikan untuk bertugas bersama-sama 4 orang penolong-penolong kanan termasuk Penolong Kanan Pentadbiran, Tn. Hj. Rozmi bin Abdul Rahim dan 4 orang Ketua Bidang.

2. Minggu depan 27 December hingga 31 December 2009 adalah giliran saya, Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud dan Tn. Hj. Ahmad Pakeri Mohamad, Ketua Bidang Vokasional akan bertugas..

No comments:

Post a Comment