Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud

Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud

SEMBELIHAN KORBAN

KATA-KATA ALUAN PENULIS


Assalamualaikum warahmatulllahi wabarakatuh…Bersyukur saya kehadrat Allah swt.kerana dengan Izin dan InayahNya, saya dapat mempromosikan beberapa artikel dan rencana saya menerusi gcpismtkk.blogspot.com ini. Tahniah juga kepada semua pembaca yang secara sengaja atau tidak melayari blog keramat ini.


Laman web atau blogger adalah laman baru yang bebas daripada kawalan atau selian pihak-pihak yang berkenaan. Penulis juga, dengan kehendak dan niatnya yang tersendiri, boleh secara bebas mengutarakan apa yang difikir dan dikehendakinya. Walaupun begitu reality dan fantasinya, maka penulis akan berusaha mengubah minda pembaca agar dapat mengambil beberapa manafaat…daripada gcpismtkk.blogspot.com iniSekian terima kasih.

WAN AHMAD TARMIZI HJ WAN DAUD


20 Oktober 2009Wednesday, November 18, 2009

SELAMAT MENYAMBUT AIDIL ADHA ALMUBARAK DAN CUTI PERSEKOLAHAN


SELAMAT MENYAMBUT HARIRAYA AIDILADHA ALMUBARAK.... KULLU AAMIN WA ANTUM BIKHAIR..


Hari ini … adalah hari terakhir persekolahan [di Pantai Timur] Tahun 2009… Maka dengan itu, diucapkan SELAMAT BERCUTI …..kepada semua guru-guru rakan FB dan anak-anak yang masih bersekolah… dengan nasihat…. Buatlah Yang terbaik Dan Berfaedah Semasa Cuti Untuk Diri, Keluarga, Agama dan Negara..

No comments:

Post a Comment