Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud

Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud

SEMBELIHAN KORBAN

KATA-KATA ALUAN PENULIS


Assalamualaikum warahmatulllahi wabarakatuh…Bersyukur saya kehadrat Allah swt.kerana dengan Izin dan InayahNya, saya dapat mempromosikan beberapa artikel dan rencana saya menerusi gcpismtkk.blogspot.com ini. Tahniah juga kepada semua pembaca yang secara sengaja atau tidak melayari blog keramat ini.


Laman web atau blogger adalah laman baru yang bebas daripada kawalan atau selian pihak-pihak yang berkenaan. Penulis juga, dengan kehendak dan niatnya yang tersendiri, boleh secara bebas mengutarakan apa yang difikir dan dikehendakinya. Walaupun begitu reality dan fantasinya, maka penulis akan berusaha mengubah minda pembaca agar dapat mengambil beberapa manafaat…daripada gcpismtkk.blogspot.com iniSekian terima kasih.

WAN AHMAD TARMIZI HJ WAN DAUD


20 Oktober 2009Tuesday, November 3, 2009

KURSUS MEMPERKASAKAN MATAPELAJARAN


KURSUS YANG MELIBATKAN LIMA MATAPELAJARAN KRITIKAL PPD KUALA KRAI IAITU BI, BM, PAI, MATEMATIK DAN SEJARAH TELAH DIADAKAN DI DEMONG BEACH RESORT, BESUT TERENGGANU PADA 1 - 3 NOVEMBER 2009 YANG LEPAS... KURSUS INI DIWAKILI OLEH KETUA PANITIA MP TERSEBUT SETIAP SEKOLAH DI PPD KUALA KRAI.... SELAMAT BERKURSUS

1 comment:

 1. PROMOSI MUSLIM TOUR
  “Maghi Pakat Gi Jale”
  Tel: 609-747 9999

  TIANJIN-BEIJING
  6DAYS 5NIGHT
  HARGA DARI RM340

  ReplyDelete