Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud

Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud

SEMBELIHAN KORBAN

KATA-KATA ALUAN PENULIS


Assalamualaikum warahmatulllahi wabarakatuh…Bersyukur saya kehadrat Allah swt.kerana dengan Izin dan InayahNya, saya dapat mempromosikan beberapa artikel dan rencana saya menerusi gcpismtkk.blogspot.com ini. Tahniah juga kepada semua pembaca yang secara sengaja atau tidak melayari blog keramat ini.


Laman web atau blogger adalah laman baru yang bebas daripada kawalan atau selian pihak-pihak yang berkenaan. Penulis juga, dengan kehendak dan niatnya yang tersendiri, boleh secara bebas mengutarakan apa yang difikir dan dikehendakinya. Walaupun begitu reality dan fantasinya, maka penulis akan berusaha mengubah minda pembaca agar dapat mengambil beberapa manafaat…daripada gcpismtkk.blogspot.com iniSekian terima kasih.

WAN AHMAD TARMIZI HJ WAN DAUD


20 Oktober 2009Thursday, June 24, 2010

Bengkel Celik Jawi Calon Spm 2010
Panitia Pendidikan Islam SMTKK Telah Mengadakan Program Ceramah Dan Bengkel Celik Jawi Pada 24 Jun 2010.

Penceramah Jemputan Khas Untuk Mengendalikan Bengkel Ini Ialah Ustaz Ahmad Shahir Bin Hj Muhammad Hassan, Penyelia Pendidikan Islam, Sector Pendidikan Islam, Jabatan Pelajaran Negeri Kelantan.

Semua Calon SPM 2010 Yang Terlibat Adalah Daripada Kursus Teknik [5PKU], Semua Kursus Vokasional Dan Semua Calon Sijil Kemahiran. Seramai 240 Calon Telah Menyertai Bengkel Ini.

Semua Guru Panitia Pendidikan Islam Dan Guru Koperasi Sekolah Juga Turut Terlibat Dalam Menjayakan Bengkel Ini.

Setiausaha Bengkel Ini Ialah Ustazah Sajaratul Akmal Che Zakaria [Ketua Panitia] Dan Penolong Setiausaha Ialah Ustaz Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud [Guru Cemerlang Pendidikan Islam]. Pegawai Wakil PPD Kuala Krai Yang Dimaklumkan Dan Berjanji Untuk Hadir Sama Ialah Ustaz Wan Hamdi Bin Hassan.

No comments:

Post a Comment