Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud

Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud

SEMBELIHAN KORBAN

KATA-KATA ALUAN PENULIS


Assalamualaikum warahmatulllahi wabarakatuh…Bersyukur saya kehadrat Allah swt.kerana dengan Izin dan InayahNya, saya dapat mempromosikan beberapa artikel dan rencana saya menerusi gcpismtkk.blogspot.com ini. Tahniah juga kepada semua pembaca yang secara sengaja atau tidak melayari blog keramat ini.


Laman web atau blogger adalah laman baru yang bebas daripada kawalan atau selian pihak-pihak yang berkenaan. Penulis juga, dengan kehendak dan niatnya yang tersendiri, boleh secara bebas mengutarakan apa yang difikir dan dikehendakinya. Walaupun begitu reality dan fantasinya, maka penulis akan berusaha mengubah minda pembaca agar dapat mengambil beberapa manafaat…daripada gcpismtkk.blogspot.com iniSekian terima kasih.

WAN AHMAD TARMIZI HJ WAN DAUD


20 Oktober 2009Wednesday, June 23, 2010

Kembalinya Ayahanda Tn Hj Nazrin Mat Nasir keRahmatullah

Takziah kepada Tn Hj Nazrin bin Mat Nasir kerana telah kehilangan bapanya [meninggal dunia]Mat Nasir di Hospital Universiti Sains Malaysia [HUSM] semasa cuti persekolahan yang lepas.
Sedikit kutipan khairat kematian telah dilancarkan oleh Pengerusi Kelab Warga, Ustaz Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud pada pagi 21 Jun 2010...
Alfatihah..... semoga rohnya ditempatkan dikalangan orang-orang yang mukminin dan muttaqin.... Ameeen..

No comments:

Post a Comment