Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud

Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud

SEMBELIHAN KORBAN

KATA-KATA ALUAN PENULIS


Assalamualaikum warahmatulllahi wabarakatuh…Bersyukur saya kehadrat Allah swt.kerana dengan Izin dan InayahNya, saya dapat mempromosikan beberapa artikel dan rencana saya menerusi gcpismtkk.blogspot.com ini. Tahniah juga kepada semua pembaca yang secara sengaja atau tidak melayari blog keramat ini.


Laman web atau blogger adalah laman baru yang bebas daripada kawalan atau selian pihak-pihak yang berkenaan. Penulis juga, dengan kehendak dan niatnya yang tersendiri, boleh secara bebas mengutarakan apa yang difikir dan dikehendakinya. Walaupun begitu reality dan fantasinya, maka penulis akan berusaha mengubah minda pembaca agar dapat mengambil beberapa manafaat…daripada gcpismtkk.blogspot.com iniSekian terima kasih.

WAN AHMAD TARMIZI HJ WAN DAUD


20 Oktober 2009Wednesday, June 23, 2010

Majlis Persaraan Cikgu Abdul Mustapha Hj AwangKelab Warga SMTKK [Guru dan Staff] mengucapkan selamat pencen dan bersara kepada Cikgu Abdul Mustapha bin Hj Awang yang bermula 26 Jun 2010. Majlis persaraan beliau akan diraikan pada 24 Jun 2010.... Selamat Bersara.... Lepas bersara ni nak buat ggapo? - soalan umum drpd Pengerusi Kelab Warga 2010..

Saya mewakili semua guru SMTKK memohon maaf diatas segala perihal yang tidak menyenangkan...

Terima kasih yang tidak terhingga diatas segala jasa dan sumbangan....

Jika berkesempatan, boleh kita sambung sembang2 di Kedai Maksu... datanglah selalu..

No comments:

Post a Comment