Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud

Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud

SEMBELIHAN KORBAN

KATA-KATA ALUAN PENULIS


Assalamualaikum warahmatulllahi wabarakatuh…Bersyukur saya kehadrat Allah swt.kerana dengan Izin dan InayahNya, saya dapat mempromosikan beberapa artikel dan rencana saya menerusi gcpismtkk.blogspot.com ini. Tahniah juga kepada semua pembaca yang secara sengaja atau tidak melayari blog keramat ini.


Laman web atau blogger adalah laman baru yang bebas daripada kawalan atau selian pihak-pihak yang berkenaan. Penulis juga, dengan kehendak dan niatnya yang tersendiri, boleh secara bebas mengutarakan apa yang difikir dan dikehendakinya. Walaupun begitu reality dan fantasinya, maka penulis akan berusaha mengubah minda pembaca agar dapat mengambil beberapa manafaat…daripada gcpismtkk.blogspot.com iniSekian terima kasih.

WAN AHMAD TARMIZI HJ WAN DAUD


20 Oktober 2009Saturday, May 15, 2010

Bengkel Pembinaan Modul Soalan Latih Tubi PMR / SPM 2010


1. Pada 12 Mei 2010 yang lalu, semua guru cemeerlang Pendidikan Islam PPD Machang, PPD Kuala Krai, PPD Tanah Merah dan PPD Jeli dikehendaki hadir untuk menyiap dan membina 1 set soalan latih tubi PMR dan SPM.

2. Daripada PPD Kuala Krai, yang hadir selain saya ialah Ustazah Shahimah [SMK SYP2], Ustazah Norhanan[SMK SYP1], Ustazah Salwani [SK tak ingat] dan Ustaz Azmi Mohamad [ SMK Pahi] yang datang lewat, kemudian balik awal.....

3. Manakala typist kami pada hari tersebut ialah Ustazah Siti Salmah [SK Hamzah 2, Machang].

4. Pembinaan soalan ini bermula jm 8.00 pagi dan berakhir jam 5.00 petang..
5. Seluruh urat saraf sakit2 dan kejang.....

No comments:

Post a Comment