Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud

Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud

SEMBELIHAN KORBAN

KATA-KATA ALUAN PENULIS


Assalamualaikum warahmatulllahi wabarakatuh…Bersyukur saya kehadrat Allah swt.kerana dengan Izin dan InayahNya, saya dapat mempromosikan beberapa artikel dan rencana saya menerusi gcpismtkk.blogspot.com ini. Tahniah juga kepada semua pembaca yang secara sengaja atau tidak melayari blog keramat ini.


Laman web atau blogger adalah laman baru yang bebas daripada kawalan atau selian pihak-pihak yang berkenaan. Penulis juga, dengan kehendak dan niatnya yang tersendiri, boleh secara bebas mengutarakan apa yang difikir dan dikehendakinya. Walaupun begitu reality dan fantasinya, maka penulis akan berusaha mengubah minda pembaca agar dapat mengambil beberapa manafaat…daripada gcpismtkk.blogspot.com iniSekian terima kasih.

WAN AHMAD TARMIZI HJ WAN DAUD


20 Oktober 2009Tuesday, May 25, 2010

SELAMAT BERSARA ABE PA..[Pencen] ...

1. Kelab Guru dan Staff SMTKK mengucapkan selamat bersara [pencen] kepada Encik Abdul Mustapha bin Awang yang akan bermula pada 26 Jun 2010.

2. Semoga jasa dan sumbangan Abe Pa [ Encik Abdul Mustapha Awang] sebagai Ketua Bengkel Pengajian Penyaman Udara [PPU] akan kekal dalam kenangan SMTKK selamanya.


3. Majlis Perpisahan Persaraan tuan juga akan dimaklumkan kemudian.

4. Semoga Abe Pa akan terus hadir dan menjenguk rakan-rakan lama di SMTKK.

5. Terima kasih diatas segala sumbangan dan jasa bakti kepada semua warga SMTKK.

Daripada,


Ustaz Wan Ahmad Tarmizi Hj Wan Daud
Pengerusi Kelab Warga SMTKK 2010/ 2011

No comments:

Post a Comment